Uutiset

Lisävahvistuksia Seapoint tiimiin


03/04/2019

Seapoint-ketjutoiminnot ovat vahvistuneet alkuvuodesta kahdella uudella työntekijällä, kun Ari Kokko ja Jarkko Lehtinen ovat liittyneet Seapoint tiimiin.

Ari on ammattipurjehtija ja koulutukseltaan merikapteeni. Hänellä on 10 vuoden ammattikseen purjehtimisen ja veneilypalveluiden tuottamisen kautta rautainen ammattitaito ja tuntemus vesillä liikkumisesta ja siihen liittyvistä tarpeista. Arin vastuualueena on nimettyjen Seapoint asemien operatiivisesta toiminnasta huolehtiminen sekä sesongin ulkopuolella Seapoint ketjun kehittäminen ja kasvattaminen. 

Jarkko on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja hän on parin kymmenen vuoden kaupanalan työurallaan ollut kehittämässä ketjuliiketoimintaa Stockmann– ja Intersportketjujen ketjuyksiköiden palveluksessa markkinoinnin, hankinnan ja myynninjohtamisen alueilla.  Jarkko vastaa Seapoint ketjukäsikirjan mukaisen toiminnan toteutumisesta Seapoint asemilla, ketjuliiketoiminnan kehittämisestä sekä uusien asemien rekrytoinnista ketjuun. Jarkko on intohimoinen vesillä liikkuja ja kalastaja.

 

Ari Kokko

Operatiivinen Johtaja

050 591 3623

ari.kokko@juvashipping.fi

 

Jarkko Lehtinen

Myynti- ja Kehityspäällikkö

050 475 6650

jarkko.lehtinen@seapoint.fi

Avaamme verkkokaupan
kevään aikana

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide